Als dochter van Kaviarist Jacobus Toet leerde ik veel over goed eten, wijnen, champagnes en sigaren, ook al rookte hij ze en ik niet. 🙂
Wie Jacobus beter kende wist dat hij buiten kaviaar, veel wist over vis en andere zeedieren. Met dezelfde passie vertelde hij over haring, zalm, oesters, garnalen en zijn geliefde makrelen.
Om de mooiste producten te importeren, vloog hij de hele wereld over. Reislustig en nieuwsgierig was hij altijd op zoek naar kwaliteit en liet zich graag door experts informeren.
Overal waar hij en wij kwamen, ontmoetten we veelal dezelfde soort mensen. Gedreven door passie en vol respect voor de natuur, grondstoffen en producten welke zij produceerden of verkochten.
Veel leveranciers zijn voor ons vrienden voor het leven geworden en dat vind ik mooi..

Genieten van het leven is een ruim begrip en hoe doe je dat? Doe je de dingen waar je geïnteresseerd in bent of waar je passie voor hebt? Wanneer je kunt genieten van iets kleins en puurs, iets unieks en authentieks dan heeft dat per definitie niet gelijk met ‘ het goede leven’ te maken. Eerder met liefde voor de natuur en alles wat daarbij hoort.
Genieten doe je veelal met mensen die net als jij die dingen weten te waarderen waar anderen aan voorbij lopen…

Welkom kaviarist en kaviarista!