De kracht van de natuur
Leven met kaviaar is mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders importeerden kaviaar en van kinds af aan leerde mijn vader mij er alles over, vooral hoe goed kaviaar is voor je gezondheid. Mijn moeder vertelde mij vooral over de pure schoonheid van het product.
“Goed voor jezelf zorgen! want dan pas kun je écht genieten van het leven!” Dat is wat ik heb meegekregen. Ik mis mijn ouders nog iedere dag. Maar ik weet ook dat ze trots op me zouden zijn nu ik het tot mijn missie heb gemaakt om iedereen die dat wil te inspireren en enthousiasmeren over de kracht van kaviaar.
Al 30 jaar werk ik met dit unieke en exclusieve kwaliteitsproduct. Dat heeft me op de meest bijzondere plekken gebracht. Zo leerde ik de feiten en verhalen over kaviaar kennen. De magie, die vertelt dat de Russische tsaren hun kracht uit kaviaar haalden. En de feiten, die vertellen dat je gaat stralen van de hoeveelheid Omega 3 die kaviaar bevat.
Ik ben altijd op zoek naar dingen die me inspireren en energie geven. Kaviaar is mijn passie en een heel belangrijk onderdeel van mijn leven. Mijn vitaliteit en energie ik heb voor een groot deel te danken aan kaviaar en dat wil ik graag met iedereen delen.
Inmiddels hebben mijn collega’s van Exmoor Caviar een gepatenteerde methode ontwikkeld waarbij al het goede van kaviaar verenigd wordt, zodat iedereen de gezonde kracht die het in zich draagt kan ervaren. Het kweken van steuren heeft geleid tot de recente ontwikkeling van de waardevolle kaviaarolie. Door een gepatenteerde methode zijn we in staat om, de voor de steursoort unieke peptiden en bioactieve stoffen op te vangen, die van nature aanwezig zijn in de placenta en ongebruikte kuit die achterblijft voor de productie van kaviaar. Gecombineerd zijn ze van grote betekenis voor de huid, het maagdarmstelsel en de cardiovasculaire -en hersengezondheid.
Kaviaar is goed voor:
Voor de ovulatie voedt een volwassen vouwtjes steur op natuurlijke wijze elk onbevrucht eitje met voldoende om een levens onderhoudend systeem voor haar potentiële nakomelingen te creëren. Ieder eitje bevat essentiële vetzuren, eiwitten, mineraalzouten, fosfor, calcium, jodium, ijzer, mangaan en vitamines A en D en vitamines uit de B-groep.